Jump to content
Cold?
Local
Radar
Snow?

Need Help On The Site/forum?


Recommended Posts

Posted
  • Location: Newbury Berkshire
  • Location: Newbury Berkshire

    Team,

    I have noticed that the 7 day forecast is still on the summer settings for the 'feels like' instead of showing the wind chill :)

    .

    Link to post
    Share on other sites
    Spotted a post you think may be an issue? Please help the team by reporting it.
    • Replies 4k
    • Created
    • Last Reply

    Top Posters In This Topic

    Top Posters In This Topic

    Popular Posts

    a rather daft and not very nice comment about a member who posted a good deal of useful info into the site, re volcanoes and also the weather in Shetland. give him my regards please?

    was getting a hard time off people with his volcano thread. wasn't appreciated enough for the hard work he put into the forum.

    Not the best place to add this i know paul, but i would just like to say i think this new thread in the model area is going to be great and help those who want to know what's going on fast 9if like me

    Posted Images

    Posted
  • Location: Pershore
  • Location: Pershore

    We don't usually switch it over until temperatures are consistently below 10c in the day time as it doesn't really apply above that level :)

    Link to post
    Share on other sites
    Posted
  • Location: Sunderland
  • Weather Preferences: Hot Summer, Snowy winter and thunderstorms all year round!
  • Location: Sunderland

    Just wondering if the archives for last winters regional forums are still available to view, if so, is it possible a member of the admin team could send me the link(s)?

    cheers

    AJ

    • Like 1
    Link to post
    Share on other sites
    Posted
  • Location: Sunderland
  • Weather Preferences: cold
  • Location: Sunderland

    Just wondering if the archives for last winters regional forums are still available to view, if so, is it possible a member of the admin team could send me the link(s)?

    cheers

    AJ

    Yes, I'd love to see the far north of england thread/north east england thread full history. Pretty please anyone? Thanks.
    Link to post
    Share on other sites
    Posted
  • Location: NH7256
  • Weather Preferences: where's my vote?
  • Location: NH7256

    Yes, I'd love to see the far north of england thread/north east england thread full history. Pretty please anyone? Thanks.

    And the Scottish one too!

    Link to post
    Share on other sites
    Posted
  • Location: Whitkirk, Leeds 86m asl
  • Weather Preferences: Anything but mild south-westeries in winter
  • Location: Whitkirk, Leeds 86m asl

    Yes, I'd love to see the far north of england thread/north east england thread full history. Pretty please anyone? Thanks.

    I'd be interested in the Yorks/Lincs/Pennines one..
    Link to post
    Share on other sites
    Posted
  • Location: Runcorn, Cheshire
  • Weather Preferences: Snowy winters, hot, sunny springs and summers.
  • Location: Runcorn, Cheshire

    I was trawling through them the other day. I found them, but it took me ages to get to the good parts.

    I'd find you the link but it'd take me about 20 minutes each, just cannot be bothered lol.

    Link to post
    Share on other sites
    Posted
  • Location: Sunderland
  • Weather Preferences: Hot Summer, Snowy winter and thunderstorms all year round!
  • Location: Sunderland

    I was trawling through them the other day. I found them, but it took me ages to get to the good parts.

    I'd find you the link but it'd take me about 20 minutes each, just cannot be bothered lol.

    So what was the point of your post then? You're such a good help! Posted Image

    ...I've found a couple in the seasonal archive, but not the rest

    Link to post
    Share on other sites
    Posted
  • Location: Runcorn, Cheshire
  • Weather Preferences: Snowy winters, hot, sunny springs and summers.
  • Location: Runcorn, Cheshire

    My point was that they were still there, but they seem to have vanished now? Strange. Posted Image

    Link to post
    Share on other sites
    Posted
  • Location: Sunderland
  • Weather Preferences: cold
  • Location: Sunderland

    I was trawling through them the other day. I found them, but it took me ages to get to the good parts.

    I'd find you the link but it'd take me about 20 minutes each, just cannot be bothered lol.

    Do you have the November and December ones aswell? Posted Image

    Bit harsh ajpoolshark!

    EDIT: I guess not :(

    Hopefully someone does - they were sensational!

    Edited by Isolated Frost
    Link to post
    Share on other sites
    Posted
  • Location: Truro, Cornwall
  • Weather Preferences: Winter - Heavy Snow Summer - Hot with Night time Thunderstorms
  • Location: Truro, Cornwall

    The Long Range CFS (Daily Updating) charts seems to be stuck on Monday 17th October 00z run. It should be on Wednesday or Thursday by now I think. :)

    Link to post
    Share on other sites
    Posted
  • Location: Truro, Cornwall
  • Weather Preferences: Winter - Heavy Snow Summer - Hot with Night time Thunderstorms
  • Location: Truro, Cornwall

    Thanks Paul. :D

    Link to post
    Share on other sites
    Posted
  • Location: Stanwell(south side of Heathrow Ap)
  • Weather Preferences: Thunderstorms, squally fronts, snow, frost, very mild if no snow or frost
  • Location: Stanwell(south side of Heathrow Ap)

    I am having problems setting the image for profile and member image, i know its one for both, what happens is i cant seem to set a new digital art image as it keeps going back to the one that i have now, even if i remove it, im not sure why its is doing this, sometimes i do get the other one i want that i had uploaded in the past, its conficting some how, i have cleared cache and that, still does it, i uploaded a winter photo earlier and then removed it, then uploaded another image and it displayed the winter image! is there some way to reset this problem so i can remove and upload when i want a change. thankyou.

    Edited by ElectricSnowStorm
    Link to post
    Share on other sites
    Posted
  • Location: Stanwell(south side of Heathrow Ap)
  • Weather Preferences: Thunderstorms, squally fronts, snow, frost, very mild if no snow or frost
  • Location: Stanwell(south side of Heathrow Ap)

    Taken a screen image and can see both images there! why is it doing this i dont know, but it must be the problem.

    Edited by ElectricSnowStorm
    Link to post
    Share on other sites
    Posted
  • Location: Stanwell(south side of Heathrow Ap)
  • Weather Preferences: Thunderstorms, squally fronts, snow, frost, very mild if no snow or frost
  • Location: Stanwell(south side of Heathrow Ap)

    My two images are still showing at different times, sometimes one shows on the mobile that is not the one always shown on computer! the images snap above i posted shows the two that are getting mixed up, its not a problem as i like them both, but i would like to choose what one is displayed! :rofl:

    Edited by ElectricSnowStorm
    Link to post
    Share on other sites
    Posted
  • Location: Pershore
  • Location: Pershore

    It's just that one image is cached locally on your pc/mobile, if you clear your cache it'll load the latest one.

    Link to post
    Share on other sites
    Posted
  • Location: Stanwell(south side of Heathrow Ap)
  • Weather Preferences: Thunderstorms, squally fronts, snow, frost, very mild if no snow or frost
  • Location: Stanwell(south side of Heathrow Ap)

    Thanks Paul, ive managed to get a new picture on without doing the cache thing, but if it changes images again then il try cache clear

    Link to post
    Share on other sites
    Posted
  • Location: Newcastle Upon Tyne (Spital Tongues)
  • Weather Preferences: Cold, Snow, Windstorms and Thunderstorms
  • Location: Newcastle Upon Tyne (Spital Tongues)

    I'm not sure if this is happening with others, but whenever I've used the automatic message saving feature while posting, everywhere that an inverted comma is used, or even the term "inverted comma" is used, gets replaced with "'".

    While it's generally not a big deal and the feature is very useful overall, it can be a bit of a pain when it happens with a long post!

    Link to post
    Share on other sites
    Posted
  • Location: Barnet/south Herts border 130m asl
  • Weather Preferences: snow, thunderstorms & all extreme weather
  • Location: Barnet/south Herts border 130m asl

    hi there i'm having some problems with the mobile version of the site. it had been working perfectly but in the past couple of weeks i've noticed a cookie issue which removes the "full version" button. i use the mobile version for everything apart from reading posts on peoples profile page. So i hit "full version" and read the posts etc then i hit mobile version to go back to the threads. it is at this point, after reverting back to the mobile version, that the full version button is longer there. i have to delete cookies and refresh the page in order for the full version button to reappear. its not a big deal but obviously deleting cookies signs me out which is a bit of a pain. i dont think its my phone, mainly because it was all working fine until couple weeks ago.

    i'm using android gingerbread 2.3.3 and was just wondering if anyone else is having the same issue?

    Link to post
    Share on other sites
    Posted
  • Location: Hanley, Stoke-on-trent
  • Location: Hanley, Stoke-on-trent

    I always view the forums by clicking on the view new content button. I have come on tonight & all I get is there is no new content. Has something happened?

    Dave

    Link to post
    Share on other sites
    Posted
  • Location: Pershore
  • Location: Pershore

    Looks like there is a problem there - we've been fixing another bug this evening and by the looks of it we've broken that. I'll try to get it sorted asap.

    Edit - All fixed :)

    Link to post
    Share on other sites
    Posted
  • Location: just south of Doncaster, Sth Yorks
  • Location: just south of Doncaster, Sth Yorks

    I always view the forums by clicking on the view new content button. I have come on tonight & all I get is there is no new content. Has something happened?

    Dave

    had the same problem but its okay this morning-thanks

    Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    ×
    ×
    • Create New...