Jump to content
Holidays
Local
Radar
Snow?
Paul

Need Help On The Site/forum?

Recommended Posts

Hiya John.. I use Foxit. Click the download on the left hand panel. When it installs it will ask if you want to install a toolbar. It's up to you as to installing that or not. just thought I'd point that bit out... http://nwstatic.co.uk/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif

http://www.foxitsoftware.com/pdf/reader/

Share this post


Link to post
Share on other sites

well I finally have the pc back !- heaven knows how much its going to cost in the end-its STILL not sorted, not able to copy/paste via pain-My Piccs, although it did briefly work while on the test bench it seems. Anyway have it until I hopefully go on holiday Sunday/Monday. Someone is going to be around so they can take it again early next week and re test each individual bits of programmes, software etc as it appears to be some kind of conflict between what they don't know!

And me that used to smile when people had pc problems-not any more.

Anyway off to see what the weather is doing.

ta for the suggestion Potty.

s'cuse any spelling errors

Share this post


Link to post
Share on other sites

Afternoon,

It seems the ECMWF charts are down? Currently stuck on the outputs for the 18th and 19th of May.

Cheers

S

Share this post


Link to post
Share on other sites

I posted about this yesterday-I have asked Karl to see if he can sort it-if not then it will have to wait for Paul to return

Share this post


Link to post
Share on other sites

I posted about this yesterday-I have asked Karl to see if he can sort it-if not then it will have to wait for Paul to return

Thanks John,

Unfortunately they now seem to be showing nothing at all after 72 hrs.

Cheers

S

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all,

completely snowed under - have been looking at ecm but it's not an easy fix right now - will have to aim for tuesday...2 quite fundamental things have changed with it I'm afraid

ta

Karl

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks, as always Karl, for all the work you put in behind the scenes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am having problems logging into net-weather extra.I have renewed my subscription to the radar in April have have been able to get on to it no problem.

But I tried logging on yesterday & it did not recognise my password. The thing is I think you have a very old E-mail address, or my work E-mail.

Basically unable t get onto Net-weather extra.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Steve, I am in the USA at the moment so can't access anything here, but the best way to get it sorted is to email from the site and someone will pick it up and help you:

http://www.netweathe...n=contact;sess=

Thanks Paul,

Have E-mailed & waiting for response.

Hi Steve, I am in the USA at the moment so can't access anything here, but the best way to get it sorted is to email from the site and someone will pick it up and help you:

http://www.netweathe...n=contact;sess=

Thanks Paul

Have E-mailed & waiting for response

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Karl/John,

Cheers

S

Share this post


Link to post
Share on other sites

ecmwf is kind of fixed with smoe more data and higher resolution - have still to tidy up the images a little

Share this post


Link to post
Share on other sites

I keep getting

Internet Explorer cannot display the webpage

Share this post


Link to post
Share on other sites

yep that happens to me about 1 time in every 12-15, usually when I've been on the site and am changing on the forum from one thread to another, click again and it usually is okay

Share this post


Link to post
Share on other sites

Models (GFS and NMM) are now back on time, all the others were fine.

Not seeing any connectivity issues on the forum though, and none coming through on our availability reports - wondering if that may be an isp issue rather than anything server related at this end.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Models (GFS and NMM) are now back on time, all the others were fine.

Not seeing any connectivity issues on the forum though, and none coming through on our availability reports - wondering if that may be an isp issue rather than anything server related at this end.

not a connectivity issue Paul-more an odd thing as I stated within Net Wx, not the main site the forum or rather switching from one thread to another in the forum-small issue though, not important.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Team,

I have what may be a very silly question. I'm a full member of Netweather Extra, but when I go to the Skew-T charts, if I want to create a Skew-T for anytime in the future I get this

Grid Analysis and Display System (GrADS) Version 1.9b4 Copyright © 1988-2005 by Brian Doty and IGES Center for Ocean-Land-Atmosphere Studies (COLA) Institute for Global Environment and Society (IGES) GrADS comes with ABSOLUTELY NO WARRANTY See file COPYRIGHT for more information Config: v1.9b4 32-bit little-endian readline sdf/xdf netcdf lats printim Issue 'q config' command for more information. GX Package Initialization: Size = 11 8.5 Running in Batch mode Drawing temperature sounding. Drawing dewpoint sounding. Non-numeric args to numeric operation Error occurred on line 1730 In file /drive2/data3/gfs.20100604/00/temp/skew0.24946365792221.gs Error occurred on line 1085 In file /drive2/data3/gfs.20100604/00/temp/skew0.24946365792221.gs Error occurred on line 6 In file /drive2/data3/gfs.20100604/00/temp/skew0.24946365792221.gs ga-> [EOF] No hardcopy metafile open GX package terminated SkewT for Norfolk

error

I can create one for T00 to T09, after that I see the error.

Silly Question time. Is it something I'm doing wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lots of data problems with the noaa today, we're manually doing what we can currently, hopefully gfs 6z will be in soon, followed by the nmm being run and finally the ensembles. Fingers crossed they will sort the server problem in time for the 12z

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Paul....having a few probs with the GFS data overlays on NW Extra radar...I've flushed my browser cache but to no avail...any ideas mate?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...