Jump to content

Need Help On The Site/forum?


Recommended Posts

  • Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

a rather daft and not very nice comment about a member who posted a good deal of useful info into the site, re volcanoes and also the weather in Shetland. give him my regards please?

was getting a hard time off people with his volcano thread. wasn't appreciated enough for the hard work he put into the forum.

Not the best place to add this i know paul, but i would just like to say i think this new thread in the model area is going to be great and help those who want to know what's going on fast 9if like me

Posted Images

Would you like an accredited certificate of pc problem-solving competency Lady P?

Yes please, darling... I'll put it with my BTEC.

Link to post
Share on other sites

No speed or connection issues on the servers at all at the moment. It could be something between you and our server (ie on the network), which would be down to your isp. May be worth clearing your browser cache and perhaps restarting your router.

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

I have always had to do this but i'm not really bothered about it. It is most likely something to do with your cookies, have you tried deleting them ? (tools>>internet options) Other than that it is likely to be something with your internet security settings, or Paul/Karl has changed it so you have to log in every time.

I'm sure Paul will be on in the morning to give you a better answer http://nwstatic.co.uk/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/unsure.gif

Link to post
Share on other sites

http://nwstatic.co.uk/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/unsure.gif --><div class='quotetop'>QUOTE(Ross B @ 28 May 2007, 01:04 AM) <{POST_SNAPBACK}></div><div class='quotemain'><!--quotec-->I have always had to do this but i'm not really bothered about it. It is most likely something to do with your cookies, have you tried deleting them ? (tools>>internet options) Other than that it is likely to be something with your internet security settings, or Paul/Karl has changed it so you have to log in every time.

I'm sure Paul will be on in the morning to give you a better answer :)

Edited by Pickles
Link to post
Share on other sites

http://nwstatic.co.uk/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/unsure.gif --><div class='quotetop'>QUOTE(Ross B @ 28 May 2007, 01:04 AM) <{POST_SNAPBACK}></div><div class='quotemain'><!--quotec-->I have always had to do this but i'm not really bothered about it. It is most likely something to do with your cookies, have you tried deleting them ? (tools>>internet options) Other than that it is likely to be something with your internet security settings, or Paul/Karl has changed it so you have to log in every time.

I'm sure Paul will be on in the morning to give you a better answer :)

You just don't know do you, Eh? Eh?

:D

Not really, but its the answer Paul always uses :)

Link to post
Share on other sites

for the moment - go into the free section and look at a forecast and use one of the extra links from there and you'll get back in

Link to post
Share on other sites

Hiya I can't seem to be able to send private messages to people,I've checked my options and made sure my pm's are enabled,but still it keeps coming up ----Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.

Any help would be grateful thanks

Link to post
Share on other sites

The pm system only switches on when you've made a certain number of posts (somewhere between 5 and 15 generally), it's to stop abuse of the system by spammers I'm afraid :)

I can understand that.

Oh so I've got to natter for a little longer then. http://nwstatic.co.uk/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/unsure.gif

Thankyou

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

Just noticed that for my area on the radar the quilty as realy decreased. Is the a problem with one of the stations? I have only just woke up so it might be me :) Type s80 in

Edited by mark bayley
Link to post
Share on other sites

The resolution can vary sometimes as the 1 or 2km beams can miss the rainfall and it then gets picked up by the 5km beam - it's all a bit technical but normal for rainfall radars. :)

Link to post
Share on other sites

Just a quick point about a error that occured ten minutes ago ; when clicking the 'forum' word at the top of the home page I got an error message reading ....

.... Database Server error ; (there was more but I've forgotten the rest :) .)

It blocked me three times, then I was able to access the forum by clicking on the most recent posts link.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...