Jump to content
Cold?
Local
Radar
Snow?

Need Help On The Site/forum?


Recommended Posts

On 11/01/2016 at 7:11 PM, Geordiesnow said:

Not a big issue at all but thought I mention it anyways that the birthdays dates on people's profiles are in the American format, is that something to do with the forum or is my laptop on some sort of American setting?

Yep, will have a look into this - it should all be in UK format. 

On 07/01/2016 at 10:52 PM, Earnest Easterly* said:

Done that nothing seems to be working? Tried on my phone as well, nope.

This ought to be fixed now I think?

On 14/01/2016 at 8:49 AM, johnholmes said:

why when I want to post, not reply to a post, do I see my last reply to one. Then have to delete that post and my reply before I can make a post please?

many thanks Paul if you see this?

 

Take a look here John, following the steps in my post on there + clearing your browser cache should stop it happening

 

 

9 minutes ago, Sonnia said:

Can you help please.

I have had trouble since the web site was updated - being able to  'like a post.  It will about 1 in 20 times let me like a post, but other than that it states I am unable to register my vote, so I have given up.

I hope you can help??

Sonnia

 

 

I've not heard this one reported before, so I'm not sure. I'll have a look into it and come back to you. Is there a particular thread or member this happens with?

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
  • Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

a rather daft and not very nice comment about a member who posted a good deal of useful info into the site, re volcanoes and also the weather in Shetland. give him my regards please?

was getting a hard time off people with his volcano thread. wasn't appreciated enough for the hard work he put into the forum.

Not the best place to add this i know paul, but i would just like to say i think this new thread in the model area is going to be great and help those who want to know what's going on fast 9if like me

Posted Images

It's a bug which was introduced during the last update, should hopefully be fixed soon. Meantime, if you right click the image and copy the url rather than the image itself, pasting that in will work, and show the image in your post.

Link to post
Share on other sites

Not sure if this is the appropriate place to post.

i don't want to be a killjoy,as this winter ( so far ) has been pretty dire, but can the mods please please PLEASE! Start deleting and moving ,  without warning, what are blatant chat , banter and moans from the model thread into the chat, banter and moan thread?

its getting beyond a joke, to log on and see new posts , and it's full of chatter and nonsense ! And not a whiff of model related information. 

Cheers 

Link to post
Share on other sites

The team do remove non-model related posts, but obviously can't read them all and are reliant on people using the report function to flag up any posts which they feel are a problem. What I would say is that there is a fine line between keeping it on topic, and stripping it back so far that it becomes entirely dry, which wouldn't be ideal :) 

Link to post
Share on other sites

Totally agree  Paul ,and I don't know how to phrase this tactfully. There are a new generation who have never seen tough moderation in the 'mod' thread, and it's noticeable they are the ones cluttering up with just chatter .

its all well and good, until we get snow event - snow event?? What's one of those??- and that's my point I suppose, there seems to be a lack of consistency .

I love the mod thread in winter( never post as I am not knowledgable enough ) but it's usually a fantastic read, and can have banter too, but not one liners .

I can't be the only one who gauges the mood of the weather , by how active the thread is?

its disheartening to look and see it's a load of nonsense .

 

 

Link to post
Share on other sites
On 18/01/2016 at 9:24 PM, Daniel* said:

I'm afraid not Paul I can only upload through URL address thing quite the mystery.

I think the iphone/ipad upload problem ought to be fixed now :) 

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
4 hours ago, Paul said:

You can also copy / paste the url of the image, but yes at the current time you can't copy/paste the image itself :) 

I found that sometimes, users were either posting images that needed the James Webb space telescope to view them, or they were mammoth in size that they took up too much screen space. I guess it was down to that? I hope that doesn't come back!

Link to post
Share on other sites

That was something else funny enough. I'm not sure if the change to how it pasting images in works is a bug introduced in the last update or deliberate for some reason, will try to find out.

Link to post
Share on other sites

I am trying to upgrade and get netweather radar , but when I try to subscribe it says neither password not user name recognised.

 

the user name and email is definitely me, so I assumed the password was incorrect but when I request a lost password it claims my email isn't on the database.

any suggestions?

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Hi Team. I would like to attach some personal photos to a message to another member in the messenger facility. I don't particularly want to make them visible to everyone. I only appear to have the option of attaching photos I've previously posted, or alternatively giving a URL for a photo location. The photos are on my laptop, so neither of these options work. Is there a way around this, or should I just ask the member for their personal email address and send the images that way?

Many thanks.

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Blessed Weather said:

Hi Team. I would like to attach some personal photos to a message to another member in the messenger facility. I don't particularly want to make them visible to everyone. I only appear to have the option of attaching photos I've previously posted, or alternatively giving a URL for a photo location. The photos are on my laptop, so neither of these options work. Is there a way around this, or should I just ask the member for their personal email address and send the images that way?

Many thanks.

Hi Mlocolm

If you go into Messenger, create a new conversation.

 

Capture.JPG

Click on choose files (as shown) and you should be able to upload files directly into messenger from your PC / Laptop.

You will also be able to realise I am lousy at art!!!!

Edited by J10
Link to post
Share on other sites
23 minutes ago, J10 said:

Hi Mlocolm

If you go into Messenger, create a new conversation.

 

Capture.JPG

Click on choose files (as shown) and you should be able to upload files directly into messenger from your PC / Laptop.

You will also be able to realise I am lousy at art!!!!

Hi Julian. Thank you for replying so promptly. You should be relaxing with your feet up on a Sunday! :)

That's strange, because unfortunately I don't get the option "choose files" when I either reply to a message or start a new message. Here's the screen grab of what I get and it shows there's no "choose files" option. When I do a normal post I get the option; indeed I've used it to attach the illustration below. For info, I use the Firefox browser.
(Please don't worry about replying tonight!).

Message page.jpg

Link to post
Share on other sites
36 minutes ago, Blessed Weather said:

Hi Julian. Thank you for replying so promptly. You should be relaxing with your feet up on a Sunday! :)

That's strange, because unfortunately I don't get the option "choose files" when I either reply to a message or start a new message. Here's the screen grab of what I get and it shows there's no "choose files" option. When I do a normal post I get the option; indeed I've used it to attach the illustration below. For info, I use the Firefox browser.
(Please don't worry about replying tonight!).

Message page.jpg

I've just had a look at my PM system and I don't have the attach option (have it in posts like yourself)

One option you can use is to upload the photo's to an external site (example http://www.imageupload.co.uk/ ) and copy the URL/s into the message if you use the one I've linked after uploading click embed codes and select direct links paste that URL into you message do this for each image you need

Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Summer Sun said:

I've just had a look at my PM system and I don't have the attach option (have it in posts like yourself)

One option you can use is to upload the photo's to an external site (example http://www.imageupload.co.uk/ ) and copy the URL/s into the message if you use the one I've linked after uploading click embed codes and select direct links paste that URL into you message do this for each image you need

Thanks SS. Off for an early night in a mo, so I'll try that tomorrow.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...