Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

SparkleS

My profile photo doesnt show up

Recommended Posts

Ive been trying for the past few months now to upload a new photo after deleting my old profile photo and also its uploading to a small thumbnail, it isnt actually coming into my avatar? Please help as im not sure whats happening.m

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ive been trying for the past few months now to upload a new photo after deleting my old profile photo and also its uploading to a small thumbnail, it isnt actually coming into my avatar? Please help as im not sure whats happening.m

Thanks

still playing up !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

It'll keep playing up until we update the forum software, which we're waiting to do unless you'd prefer us replacing one tiny bug with a whole load more nasty ones!

 

We'll probably be doing it in the next few weeks though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi paul, it wasnt aware there was a problem, i havent been around for a while, you only had to say lol not a problem, just thought it was an isolated incidence.

P.s. I have the same software and waiting on them bringing the big update out, about time it came out now isnt it, even then going to have to watch it although mine doesnt have this bug.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Sparke, I wasn't referring to you above, I was replying to Moki. As Dancer says, you can get round the problem by uploading to the gallery and choosing the image as your profile photo from there :)

 

The new version of Invision has been around a while now (assuming you're meaning v4) but it's had some bugs which I didn't want to tempt fate with, so we've held off!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lol Paul ,I was referring to sparkles who told me some time ago about uploading profile picture problem !!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh haha i knew what mokidugway was referring to as we had this discussion in the north west thread a while back.... And i didnt realise you was referring to mokidugway and not me..... Lol sorry for the confusion!

Erm im not sure which software it is as its my partner that deals with the running of it, its just my website in my siggie the spiritcharms forum, he did say though probably about 6 months or so or even longer than that about the new software but that he darrnt install it yet as it was stil in its alpha or beta stage? And that he didnt want to risk it cause people were saying its buggy.... So glad he hasnt done it yet, not sure when hes going to be doing it. Weve had a problem with bulk email notifications now for quite a long time, we still havent got that option.mthsnks for the gallery advice.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well that didnt work, im upside down in the gallery and i cant make my picture bigger cause im on the ipad, it doesnt let me!! What a terrible photo! Lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

LOL what's that small thumbnail you've got?

A flake of snow by the looks of things! Lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...