Jump to content
Sign in to follow this  
Paul

Need Help On The Site/forum?

Recommended Posts

Posted (edited)

Bad gateway error 502 on netweather extra

now in after several refreshes

 

Edited by The PIT

Share this post


Link to post
Share on other sites

There was a sudden traffic surge, so it took 30 secs for new servers to spin up and react to it. Should be fine now. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Paul the reply to a thread box seems to be broken on the latest version of Firefox cache and cookies both cleared

1860043504_Screenshot_2019-06-27Thursday27thJuneweatherobservations(1).thumb.png.c0395dca186c38e3f00d973c2aa2557d.png

I've swapped over to Chrome and it's fine

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems fine here in latest Firefox SS (I'm posting this reply using it), are you running an adblocker or any other addons which may be clashing perhaps?

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 minutes ago, Paul said:

Seems fine here in latest Firefox SS (I'm posting this reply using it), are you running an adblocker or any other addons which may be clashing perhaps?

I'll have a look but haven't added anything extra to what I had before 

Share this post


Link to post
Share on other sites

The only AdBlocker I have in FF is AdGuard AdBlocker and that's disabled for netweather

8686.thumb.png.f71c8b9e9fabc1b6e6a89b92e8754529.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try disabling mcaffee web advisor, that's been known to cause numerous issues on sites from what I've seen in the past.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Paul said:

Try disabling mcaffee web advisor, that's been known to cause numerous issues on sites from what I've seen in the past.

Thanks Paul it was that causing the issue. I won't be adding that in the future

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've only just realised that I'm not receiving precip notifications on the radar app until I open it. I'm on Android Pie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not too sure @Mapantz tbh, we've not made any recent changes. My Android pie device seems to be working as normal. Any ideas @Karl?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just wondering whether and where i can find archived Regional threads for Nov and Dec 2010 please, i can find them for the Feb 2009 cold spell by just typing into google and can find the odd one from 2010 among the general weather discussion archive but not the North West ones from between Nov 27th to Dec 23rd. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Looks like the last half of 2010 regionals were deleted, even when you find a link via google. you just get the 'cannot find what you are looking for message', must have been because they were just so busy, they were worried about site stability, i thought they might have just archived them into the wrong folder accidentally but it looks like they are gone, i have used every available method to track them, anything Feb 09 or 09/10 winter is still available though and from Jan 2011 onwards as well from what i can tell.

https://www.netweather.tv/forum/topic/67431-north-west-england-cold-spell-discussion-part-20/

Edited by feb1991blizzard

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, what's happened to the homepage please? I'm on mobile (Samsung galaxy s8) and previously it had the latest active forums linked towards the bottom which automatically took me to my first unread post in that forum. Now it has links to the latest posts, sometimes multiple posts in the same forum, which link to the last post in the forum, meaning I have to scroll back, trying to remember where I got up to last time I was on there. This, to me, seems a ludicrous step backwards. Is this just me as it seems unlikely it would be a deliberate change!? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Glad to hear you like the change @bazookabob🤐

It is a deliberate change to be honest, albeit one we're testing to see how people use it. From what we can see, most people who regularly use the forums may use a link from the homepage initially, either into a thread or onto the forum index, but then tend to go to other threads from the forum index page.

From there, clicking the thread names will take you to the last unread post in that thread:

threadnames.png

If you go into individual forums, clicking the icon to the left of the forum title will do the same thing - bold icons have content you've not read yet.

icontoclick.png

You can also check all the unread content on the forum from here and can also filter that to only display threads you follow etc:

https://www.netweather.tv/forum/discover/unread/

Another option, which I often use is to switch the forum to the fluid view setting. That shows threads from across the forum in update order, so you can go into the active threads quickly. Like the forum view, clicking the small icon to the left of the thread title will take you to the first unread post in there. Just click the icon marked on here, at the top of the forum to activate this view. You can switch back to the traditional view by clicking the icon to the left of it. 

viewbutton.png

Hopefully that helps a tad, but thanks for your feedback. As I say we are testing, so will take feedback on board alongside usage statistics comparing the new display to the old style. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 hours ago, Paul said:

Hopefully that helps a tad, but thanks for your feedback. As I say we are testing, so will take feedback on board alongside usage statistics comparing the new display to the old style. 

 

Thanks for the reply, Paul, I didnt mean to sound overly critical. I guess different folk use it different ways, I usually just went from the homepage direct to the MOD or regional discussions if anything interesting was happening! I'll try out some of your suggestions above. Cheers again. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Has the option to hide posts been switched off again?

Share this post


Link to post
Share on other sites
31 minutes ago, matt111 said:

Has the option to hide posts been switched off again?

The ignored list is still available. Could it be the one you're seeing is in a quoted post? They're not hidden even when on the ignore list

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Summer Sun said:

The ignored list is still available. Could it be the one you're seeing is in a quoted post? They're not hidden even when on the ignore list

I should've said the option to hide your own posts that used to be underneath the post. I found it quite useful as my phone sometimes loses connection and ends up posting twice when it reconnects, no idea why it does it. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It should still be there - under options on your posts 🙂 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Paul said:

It should still be there - under options on your posts 🙂 

Not sure it is? This is what I see under a post I've made just minutes ago

download.thumb.png.38f0fad0fa81018cdb30893ccf8cc4b4.png362593653_download(1).thumb.png.1b14d327312f19afd165ae2fc8fe2725.png

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks like invision may have removed the option as it stood on a recent update. I'll look into it. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just a quick one and sorry if it's been noted before, but when I return to a topic sometimes it automatically places me at the 'New content begins here' which is the next user generated message posted after I left...but other times leaves me at the top of the page and I need to scroll down to find that next message.

Ideally I would want it to place me at the 'New content begins here' marker every time I return to net weather.  Just wondered if it's something in my account settings I should be changing?

Share this post


Link to post
Share on other sites
48 minutes ago, dodge said:

Just a quick one and sorry if it's been noted before, but when I return to a topic sometimes it automatically places me at the 'New content begins here' which is the next user generated message posted after I left...but other times leaves me at the top of the page and I need to scroll down to find that next message.

Ideally I would want it to place me at the 'New content begins here' marker every time I return to net weather.  Just wondered if it's something in my account settings I should be changing?

Usually clicking the icon next to the threat title takes you to the next unread post. 

62D63D04-B383-44FA-900C-4CAFF6F11C19.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites
24 minutes ago, matt111 said:

Usually clicking the icon next to the threat title takes you to the next unread post. 

62D63D04-B383-44FA-900C-4CAFF6F11C19.jpeg

d'oh  :olddoh:...didn't know it was that simple lol  I must have clicked on it without realising when it worked and wondered why it didn't work when I just clicked on the thread title.  Cheers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am hereby tabling an amendment to the current Netweather laws for a short reversal of not allowing political discussion if an election takes place, this was intimated by Paul that this would happen during General Elections, i would be happy to let democracy prevail and hold a vote on whether this would be done or not.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...