Jump to content
Cold?
Local
Radar
Snow?

Need Help On The Site/forum?


Recommended Posts

I am having problems closing down sticky notes or replying directly to a sticky note. None of the actions on the sticky note work. I can reply by finding a post by the person. I don't get many sticky notes so not sure what's up. 

Link to post
Share on other sites
  • Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

a rather daft and not very nice comment about a member who posted a good deal of useful info into the site, re volcanoes and also the weather in Shetland. give him my regards please?

was getting a hard time off people with his volcano thread. wasn't appreciated enough for the hard work he put into the forum.

Not the best place to add this i know paul, but i would just like to say i think this new thread in the model area is going to be great and help those who want to know what's going on fast 9if like me

Posted Images

Ok ta, will do some testing with it - am thinking it may be just the click points are a bit small, have you tried zooming the screen a bit to see if that helps?

Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Paul said:

Ok ta, will do some testing with it - am thinking it may be just the click points are a bit small, have you tried zooming the screen a bit to see if that helps?

Nah, it doesn't help, this was as close as I could zoom and it didn't work:

Screenshot_20180225-213511.thumb.png.39f67bb461133c86866147987ad5bbec.png

Link to post
Share on other sites

I fired up my laptop this morning and the sticky note was easily closed. This was a couple of minutes after trying on my S8 which didn't work. Hope this helps...not important anyway but thanks for looking at it :)

 

Link to post
Share on other sites

Hi, wanted to purchase netweather extra for a year but having problems. Signed in to the forum no problems, but when I click netweather extra and click the purchase option it asks me to login and when I put my details in, it says username password combination not recognised!

Any help much appreciated thanks

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

The Geo tracker on the V7 radar doesn't seem to be working correctly. It isn't always showing the red dot, but the page zooms to the area when I load the page. It took around a minute to show the first time, now it doesn't show at all. I tested on Chrome and Edge.

I get the popup asking me to allow the use of the location, but that's it.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Hi, is the radar having problems after the clock change?

It's showing 19.10 as the slide time when it should be 20.10 . Or is it an hour behind by coincidence?

Not an issue on a dry evening but it could cause confusion from tomorrow evening onwards.

Thank you.

Link to post
Share on other sites
46 minutes ago, Andy Bown said:

Hi, is the radar having problems after the clock change?

It's showing 19.10 as the slide time when it should be 20.10 . Or is it an hour behind by coincidence?

Not an issue on a dry evening but it could cause confusion from tomorrow evening onwards.

Thank you.

Can you check again? I have just looked and the time is fine

Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Summer Sun said:

Can you check again? I have just looked and the time is fine

It's correct for me too now. Maybe my radar page needed refreshing!

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...

What on earth is this about ?. 

 

E911DD37-91BE-49D7-A530-14F449519968.png

I am always active in the weather related threads and here is a post from the southeast thread from only Monday .

 

C293232D-308C-4930-9DDE-D853FDA4579E.png

I cant seem to post at the moment in the serious discussion thread  , can someone please sort this out for me please.

Thanks Mark

edit - Can now post again so don’t know what happened ?.

Edited by Mark wheeler
Link to post
Share on other sites
19 minutes ago, Mark wheeler said:

What on earth is this about ?. 

 

E911DD37-91BE-49D7-A530-14F449519968.png

I am always active in the weather related threads and here is a post from the southeast thread from only Monday .

 

C293232D-308C-4930-9DDE-D853FDA4579E.png

I cant seem to post at the moment in the serious discussion thread  , can someone please sort this out for me please.

Thanks Mark

edit - Can now post again so don’t know what happened ?.

You have to make a few posts per month in the weather threads otherwise access to the Serious discussion area is blocked

Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, Summer Sun said:

You have to make a few posts per month in the weather threads otherwise access to the Serious discussion area is blocked

Thanks SS , but I have been I have been  regularly posting in the southeast thread for example ( to much so when it last snowed ?  , less so the mod thread , anyway before I even posted again anywhere the problem has sorted itself out . But Thankyou for taking the time out to reply to me ?.

Edited by Mark wheeler
Link to post
Share on other sites
Just now, Mark wheeler said:

Thanks SS , but I have been I regularly posting the southeast thread for example  , less so the mod thread , anyway before I even posted again anywhere the problem has sorted itself out . But Thankyou for taking the time out to reply to me ?.

Might just be a bug/blip in the system as the regionals are part of the post count

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Summer Sun said:

Might just be a bug/blip in the system as the regionals are part of the post count

Yeah I think so , I was in the middle of a post when the issue occurred , never mind .

Thanks again 

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Hi,

My post count was set to zero on Friday night after I re-signed in after a long absence from posting. The problem I signed back in using my email address thinking the site would automatically recall my user name (think it's SimonR2) but it's just displaying the first letters of my email address. I cannot change my display name in my profile either. Please help me get back my user name back, thanks!

Link to post
Share on other sites
8 hours ago, Simo said:

Hi,

My post count was set to zero on Friday night after I re-signed in after a long absence from posting. The problem I signed back in using my email address thinking the site would automatically recall my user name (think it's SimonR2) but it's just displaying the first letters of my email address. I cannot change my display name in my profile either. Please help me get back my user name back, thanks!

You can try emailing net weather

[email protected]

Link to post
Share on other sites

I have received the same strange message as @Mark wheeler saying I am no longer an active member when I have posted twice in a week. Is this a bug? It seems to be an automated message of some description.

.... aaaand, now I have received a message that I can't open with the title 'you are an active weather poster'... Technology eh?!

 

Edited by Reefseeker
  • Like 1
Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Noticed since today's upgrade that uploaded charts from Meteociel no longer seem to display when you click to enlarge them,this not just my posts but others too - see MOD thread, please can you fix?  Thanks. Mike

Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, Mike Poole said:

Noticed since today's upgrade that uploaded charts from Meteociel no longer seem to display when you click to enlarge them,this not just my posts but others too - see MOD thread, please can you fix?  Thanks. Mike

Seem to be just the ones directly linked that are not expanding the UKMO one's I put on the last page are clickable I saved them to PC and uploaded

Link to post
Share on other sites
On 18/04/2018 at 21:20, Summer Sun said:

You have to make a few posts per month in the weather threads otherwise access to the Serious discussion area is blocked

Wow I am busy working for a month after talking about the weather none stop and I am now deemed a none active member. One month isn’t very long is it? 

Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Wardlegacy said:

Wow I am busy working for a month after talking about the weather none stop and I am now deemed a none active member. One month isn’t very long is it? 

If you have any questions about it you'll need to contact a member of the admin team

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...