Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'cumulus'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome To The Netweather Community - Weather Forum
    • News & Announcements
    • Help, support and feedback
    • Latest weather updates from Netweather
  • Weather
    • Weather Discussion - Autumn
    • Regional Discussions
    • Storms & Severe Weather Discussion
    • New - learning and research area
    • Weather photography gallery
  • Worldwide Weather
    • Hurricanes, Cyclones and Extreme weather worldwide
    • Weather Around The World
    • Storm Chase USA
  • Climate and Science
    • Climate Change - The Science
    • Space, Science & nature
  • Community Chat
    • The Lounge
  • Netweather Community Archives
    • Forum Archive
  • SACRA's Snow Chat 2019 - 2020 Winter

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

  • The Basics
  • Teleconnections
  • Research

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Facebook


Twitter


Skype


Location


Interests


Weather Preferences

Found 4 results

  1. mike57

    DSC_1067a.JPG

    From the album: Bempton

    Cloud bubbling up over Bempton 27-May-2017
  2. Hi there guys, I've been having this issue for an incredibly long time now and I see no way of fixing this problem. If any of you own the sandaysoft software 'Cumulus' and you own a Davis weather station, you may fully well know about this problem that is so irritating. Sometimes, when a wind gust is recorded the value goes up afterwards. This causes the wind graph to sometimes not show the high gust at the given time. It seems that it's not really to do with Cumulus but it does in a way because Cumulus doesn't use the Davis DLL WeatherLink does and this is due to the stubborn developer. So, basically what happens is that sometimes after a wind gust is recorded on the Davis Vantage Vue console the figure goes up about a minute afterwards between 1 - 5 mph. Although, sometimes it doesn't and it sometimes depends on the wind direction. Mainly this issue happens out of SE, SSE, S and SSW winds. I don't know if any of you are experiencing/experienced the problem. I have heard it may be something to do with the Davis DLL but I'm not sure. Here is an example of today for instance: The highest gust today was 21 mph at 14:54 and as you can see from the wind graph, there is no 21 mph to be seen, only 20 mph is the highest shown.
  3. Adi F

    Castle In The Sky

    From the album: Cumulus

    © Adi

  4. From the album: East End Weather

    © Natalie Sandells

×
×
  • Create New...